SAVON SUURIN TUKKIPUNNERRUSKILPAILU!

Liikuntakeskus järjesti 4.9.2021 tukkipunnerruskilpailun Wiikinkigrillin ja Kärkipyörän pihalla. Idea kilpailun järvestämiseen tuli kun haluttiin välillä koittaa että saako muullakin voimailulla kisaajia Juvalle kuin voimanostolla. Ja saihan sillä, peräti 12 punnertajaa saapui juvan vehmaaseen värjöttelemään lauantain puolen päivän aikaan. Keli oli aurinkoinen, mutta todella viileä ja tuulinen niin ajateltiin että nämä kisat saadaan pitää ihan omissa oloissamme, mutta kun kuuluttaja ilmoitteli että vartti aikaa kisan alkuun niin piha rupesi pikkuhiljaa täyttymään autoista. Katsojia tuli paikalle hyvin, miesten avoimessa tuli ihan kilpailua 2. ja 3. sijoituksesta. Ja mitä hienointa, kylmästä kelistä huolimatta tunnelma kisoissa oli todella lämmin nostajien kannustaessa toisiaan.

Tulosket:
Naiset:
1. Salla Romo helpolla 80kg työnnöllä.
2. Jerna Rytkönen todella helpolla 60kg avausnostolla. 70kg oli tällä kertaa liikaa.

Miehet -105kg
1. Joni Lindholm helpolla 125kg avausnostolla, joka jäi myös ainoaksi nostoksi nostossa tulleen pienen käsivamman takia.
2. Jose Antikainen 80kg. Herran ensimmäiset kilpailut eikä isoa tukkia ollut ennen pitänyt kädessäkään, joten hieno suoritus!

Miehet -avoin:
1. Jarkko Malinen 145kg, aivan ylivoimainen voitto.
2. Henri Taussi 125kg, kolme hyväksyttyä nostoa ja helppo kakkossija.
3. Sakari Hämäläinen 120kg. Myös Niko Huhtanen ja Tom Åberg työnsi samat raudat hyväksytysti ylös, mutta Sakari voitti kolmikon kevyimpänä.

Iso kiitos kilpailijoille, sekä toimitsijoille! Ensivuonna uudestaan.

Kiitos yhteistyökumppaneille
Kärkipyörä ja Wiikinkigrilli kilpailupaikasta ja kilpailijoiden ruokailusta
Sportkraft Kipailuvälineistöstä
Juhlakaluste äänentoistolaitteistosta
Ubbe Oy kisapaidoista
Laatulomat, EräJuva ja Juvan Yrityshuolto palkinnoista.