Avaus

Tervetuloa. Tänne on tarkoitus kirjoittaa perinteiseen blogi-muotoon tarinoita omasta arjesta, treeneistä ja kokemuksista. Mahdollisesti jotain ajankohtaista liikuntaan, hyvinvointiin ja terveelliseen elämään liittyvää sepostusta voi myös tulla.

Tosiaan olen Mikko, 31 vuotias pienen pojan isä. Liikunkakeskuksen toinen omistaja ja yleis liikkuja.

Tällähetkellä ajankäytöllisistä ongelmista johtuen on voimailu ja paini jäänyt vähälle. Treeni ajat on nyt kevään ja kesän aikana ollut pääasiassa aamulla ennen töitä ja illalla pojan nukkumaankäynnin jälkeen. Omat aikatalut on vaikea sovittaa tällähaavaan muiden harrastajien kanssa, ja siksi oma tekeminen on painottunut yksin tehtäviin lajeihin, pääasiassa juoksuun ja pyöräilyyn.

Itsellä on aina tapana asettaa tavoitteita. Joskus isojakin vuoden tai vuosien päähän asetettuja ja siitten helposti saavutettavia välitavoitteita asian eteenviemisen mittaamikseksi tai ”palkinnoksi”.

Tällähetkellä tavoitteet on peruskunnon parantamisessa ja nimenomaan priorisoin juoksukuntoa. Monipuolisella liikkumisella ja sopivalla lihaskunto treenillä mennään nyt kesän yli ensimmäiseen välitavoitteeseen, joka on Karhunkierros Oulangan luontokeskukselta Rukalle kahdessa päivässä. Sen reissun suunnitelmia ja treenejä varmasti kirjoittelen myös.

Tervetuloa matkaan.

-Mikko